Persoonlijk Mentorschap


Altijd een critical friend in de buurt


20200629_103914 (2)

Persoonlijk traject


Aan de hand van jouw wensen stellen we samen een persoonlijk traject op. Jij ontwerpt jouw lessen, maar ik ben altijd bereikbaar voor feedback en feed forward. Ik kijk mee in de les en na afloop bespreken we samen de resultaten en passen het programma aan al naar gelang je behoefte. De duur en intensiteit van het traject kan variëren van een maand tot een schooljaar.

Sectie traject


Als je met je sectie aan de slag wilt met formatieve evaluatie, dan is dit wellicht iets voor jullie. Na een eerste introductie verdelen we de taken (en dus de werkdruk). Ik kom bij elk van jullie in de les, maar jullie kijken ook bij elkaar in de les. Gedurende een aantal maanden (afhankelijk van startdatum en vakanties) test jullie samen meerdere werkvormen en tools om je gereedschap als sectie uit te breiden. 

Schooltraject


Geen school is hetzelfde en hetzelfde geldt dus ook voor de schooltrajecten. Waar sommige scholen de voorkeur geven aan meerdere sectietrajecten parallel, kiezen andere juist voor het werken met een pilotgroep van docenten. Graag bespreek ik samen met u en uw managementteam waar de behoeftes liggen en waar ik een rol kan spelen.Combineren


Alle denkbare combinaties van verschillende trajecten zijn uiteraard mogelijk. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken en een kostenindicatie te krijgen.